Vacaturebank

Wij helpen u zoeken

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk ondersteunt zowel mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk, als organisaties die zoeken naar vrijwilligers. Het Steunpunt Vrijwilligers van Stichting Binding heeft hiervoor een vacaturebank: vacatures.stichting-binding.nl

Hier is een lijst te vinden met vacatures die bij het Steunpunt Vrijwilligers zijn aangeboden. Mocht u hier iets leuks tussen vinden, mail of bel het Steunpunt Vrijwilligers! Organisaties die een vacature willen aanmelden, kunnen dat gratis doen. Neem hiervoor ook contact op met het Steunpunt Vrijwilligers.

Bemiddeling op maat

De vacatures op de vacaturebank vormen slechts een greep uit de vele mogelijkheden van vrijwilligerswerk in de gemeente Wijk bij Duurstede. Bent u op zoek naar iets, dan kunt u een afspraak maken.

Een afspraak maken kan via telefoonnummer 0343-473075, of mail naar vrijwilligers@stichting-binding.nl