HomeStichting BindingMedewerkersVacature projectcoördinator voor Welzijn

Vacature projectcoördinator voor Welzijn

PER DIRECT GEZOCHT: Projectcoördinator voor Welzijn

Stichting Binding is het centrum voor zorg en welzijn in de gemeente Wijk bij Duurstede.
We zijn op zoek naar een projectcoördinator voor 24 tot 32 uur. Deze functie wordt geplaatst binnen Team Welzijn en is in principe gelimiteerd tot een dienstverband van 12 maanden. De projectcoördinator gaat aan de slag met twee directe collega’s op gebied van Taalhuis en Participatie, maar daarnaast ook binnen het project Verbonden Buurt.

Stichting Binding is een zelfstandige stichting die zorg draagt voor de uitvoering van gemeentelijke welzijnstaken, maar ook uitvoering  geeftaan gemeentelijke taken in het kader van de Wmo en Jeugdzorg. Samenwerken en integraal werken zijn speerpunten voor onze organisatie.

De functie die we nu open stellen, behelst dat je een soort creatieve duizendpoot bent. Allereerst ben je een onderdeel van het team. Je aandachtspunten zijn vooral de projecten Statushouders en het Eetproject. Voor het eerste project help je Statushouders op weg bij verplichtingen rond hun integratieproject. Bij het Eetproject zet je een project op om te komen tot avondmaaltijden in het E&E Gasthuis. Bij het Eetproject is zeker in de beginfase werken in de avonduren onderdeel van de functie.

Wij zoeken iemand die:

• zich thuis voelt in een onafhankelijke rol met veel ruimte en daarin professionaliteit toont;
  • snapt wat een integrale aanpak betekent en dus ook kan samenwerken;
  • het in zich heeft om op individueel niveau een trajectplan te maken en te volgen;
  • (stage)ervaring heeft in vergelijkbare werkzaamheden;
  • het liefst ervaring heeft met het opzetten van projecten, die door vrijwilligers worden gedraaid;
  • beschikt over een analytisch denkvermogen met een praktische aanpak;
  • blijvend nieuwsgierig is naar nieuwe ontwikkelingen en veranderingen op de expertises;
  • zich toegankelijk kan opstellen en het leuk vindt om met uiteenlopende doelgroepen te werken;
  • kan werken in een netwerk met vrijwilligers, ondernemers en één op één met cliënten
  • een afgeronde HBO-opleiding of vergelijkbare ervaring (bij voorkeur HBO Sociaal Werk) heeft.

Wij bieden:

•            een team met enthousiaste en gemotiveerde collega’s
•            een uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor ontwikkeling
•            een aanstelling tot einde van het jaar 2023, vooralsnog zonder vooruitzicht op verlenging
•            inschaling volgens de CAO Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening (schaal 8, Maximum € 4086 p/m

De vacature wordt tegelijkertijd extern en intern verspreid, waarbij interne kandidaten voorrang krijgen in de procedure. Uw sollicitatie kunt u sturen naar sollicitatie@stichting-binding.nl. De sollicitatietermijn sluit op 19 januari 2023. In verband met Kerstvakantie is het tot 13 januari 2023 niet mogelijk om uitleg te geven over de functie. Na die tijd is teamleider Frank Brouwer beschikbaar voor vragen. Hij is bereikbaar via het algemene nummer van Stichting Binding: 0343- 473070.