HomeStichting BindingMedewerkersStichting Binding zoekt een nieuwe directeur-bestuurder
Zoeken

Stichting Binding zoekt een nieuwe directeur-bestuurder

Stichting Binding zoekt een nieuwe directeur-bestuurder

Als directeur-bestuurder ben je eindverantwoordelijk en stuur je de organisatie aan. Je rapporteert aan de raad van toezicht. Jaarlijks worden resultaatafspraken gemaakt over kerntaken, resultaatsgebieden en competenties.

Je bent de spil tussen de organisatie, de omgeving en de opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het nemen van investerings- of commerciële beslissingen waaraan de organisatie voor langere tijd gebonden is. Als eindverantwoordelijke van de organisatie zet je de juiste instrumenten in om de doelen van de organisatie te realiseren en samenhang te creëren.

De kerntaken zijn:

  • Strategische (her)positionering.
  • Verbinden van de verschillende domeinen (Welzijn, WMO, Jeugd en Participatie).
  • Bevorderen van participatie in de netwerken.
  • Realiseren van een gezonde bedrijfsvoering.

Recent is een QuickScan uitgevoerd waarin de strategische positionering van Stichting Binding centraal staat. De komende periode is het zetten van vervolgstappen relevant mede omdat de samenwerkingsovereenkomst met de gemeente eind 2023 afloopt.

De vacaturetekst in pdf is hier te downloaden. De werving wordt voor ons gedaan door het bureau K+V. Reageren was mogelijk tot 6 maart 2023. Kijk voor meer informatie op onderstaande website: