Ouderenbezoek

Voor veel ouderen, in dit geval 75 plussers is het niet meer mogelijk of moeilijk zelfstandig informatie in te winnen.
Binnen het ouderenwerk zijn een aantal vrijwilligers speciaal opgeleid te informeren over tal van zaken. Tijdens het huisbezoek kunnen zij u voorlichten op de terreinen van wonen, zorg vervoer, financiën en vrije tijdsbesteding.
Het zijn onafhankelijke personen die geen ander belang hebben dan u zo passend mogelijk te informeren. Zij kunnen zich altijd legitimeren. Vanzelfsprekend wordt alle door u gegeven informatie vertrouwelijk behandeld. Als u het op prijs stelt kan een familielid of een goede bekende bij dit gesprek aanwezig zijn.

Netwerk 75+ is een initatief van het seniorenwerk van Stichting Binding in samenwerking met de gemeente Wijk bij Duurstede en de GGD Midden Nederland. Wilt u bezoek of wilt u ouderenbezoeker worden? Neem contact met ons op!

Telefoonnummer: 0343-473075
E-mail: info@stichting-binding.nl