De vrijwillige Hulp en Klussendienst

De vrijwillige Hulp en Klussendienst is binnen Stichting Binding een activiteit die volledig wordt verzorgd door een groep vrijwilligers. Het doel is senioren of andere (tijdelijk) minder mobiele medemensen een helpende hand te bieden. Omdat binnen de groep vrijwilligers veel kennis aanwezig is op diverse terreinen kan een breed pakket hulp worden geboden. Om snel een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden is de dienst in 3 blokken onderverdeeld.

• DE HULPDIENST

PERSOONLIJK

Een dienst gericht op persoonlijke hulp op maat aan degene die dit op dat moment nodig heeft

• DE PC-DOKTER

COMPUTERHULP

Veelal uw redder in nood als de PC u weer eens voor raadsels stelt

• DE KLUSSENDIENST

KLEINE KARWEITJES

Kleine (technische) karweitjes in en rond het huis met een éénmalig karakter

De vrijwilligers van Stichting Binding vragen geen vergoeding voor hun activiteiten. Wel wordt een kleine vergoeding gevraagd voor de gemaakte kosten. Dit zijn kleine bedragen zoals hieronder bij de betreffende dienst of activiteit staat vermeld.

Aanvragen van een dienst of meer informatie hierover kan via het telefoon nummer van WijkHelpt 0343-572000.

De vrijwilliger die bij u de gevraagde dienst uitvoert werkt in opdracht van Stichting Binding. Er wordt altijd telefonisch vooraf een afspraak gemaakt. Bij hun bezoek kunnen zij zich legitimeren met een speciale Binding-Vrijwilligerspas.