HomeOntmoeten & meedoenWijkse Warme Winter
Zoeken

Wijkse Warme Winter

Iedereen wil er in de winter thuis warm bij zitten. Door de stijging van de energiekosten is het niet voor alle inwoners mogelijk om thuis iedere dag het huis aangenaam te verwarmen. Daarom is er vanuit de Wijkse samenleving een initiatief ontstaan: Wijkse Warme Winter. Warmte en gezelligheid gratis beschikbaar voor alle inwoners van Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek.

Project is afgesloten
Dit project liep in de winter van 2022-2023, tot en met 31 maart 2023 en is nu afgesloten.

Een initiatief vanuit de samenleving
De Wijkse Warme Winter is ontstaan doordat verschillende organisaties hun krachten bundelden. Gezamenlijk willen zij zorgen voor een aangename winter voor alle inwoners uit Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede. De organisaties van de Wijkse Warme Winter zijn Stichting Binding, Verbonden Buurt, de Voedselbank, de Wijkse Rotaryclub, Wijks Omgevingsfonds, de Lions, de WABO, bibliotheek Z-O-U-T en de gemeente Wijk bij Duurstede. 

Word vrijwilliger
Het is op dit moment nog niet bekend of dit project komende winter weer van start gaat. Maar Stichting Binding is altijd op zoek naar vrijwilligers. Heeft u belangstelling om vrijwilliger te worden? Stuur dan een mail naar vrijwilliger@stichting-binding.nl