HomeOntmoeten & meedoenVrijwilligersVerbonden buurtWeek van Verbinding

Week van Verbinding

Van 13 tot 17 september 2021 wordt de Week van Verbinding in Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede gehouden. De organisatie wil mogelijkheden tot verbinding onder de aandacht te brengen van alle inwoners. Bekend is, dat het verbinden van mensen de sleutel is om puzzels bij kwetsbare mensen aan te pakken.

Helaas is het grootste deel van de geplande activiteiten afgelast.
Wél door gaan de workshops op dinsdag en de filmavond (The Lady in the Van) op vrijdag 17 september in Calypso (aanvang: 20:00 uur). Voor de film zijn nog plaatsen beschikbaar. Opgeven via: info@calypsotheater.nl

Vrijdag 17 sep Calypso Wijk bij Duurstede
20:00 uur Film: The Lady in the Van (opgeven via: info@calypsotheater.nl)

Het doel van deze week is activiteiten te organiseren, waarin inwoners elkaar kunnen ontmoeten, waardoor verbinding plaats vindt. Daarnaast wil de organisatie in gesprek met professionals en vrijwilligers bij kwetsbare mensen over inzichten en mogelijkheden.

Belangstelling om de Week van Verbinding te ondersteunen? Mail Eric Harmsen via harmsen701@hotmail.com