HomeHulp & OndersteuningMantelzorgondersteuningMantelzorg activiteiten

Mantelzorg activiteiten

Voor mantelzorgers

In verband met het Corona virus zijn de activiteiten tot nader orde uitgesteld. Voor vragen kunt u contact opnemen met de mantelzorg consulent via mantelzorg@stichting-binding.nl of via Stichting Binding 0343-473070.

We houden u op de hoogte via de volgende kanalen:
• mantelzorgers die bij ons bekend zijn houden wij op de hoogte via de mail
• via berichten in de pers
• via de Facebook pagina van Stichting Binding
• en de website van Stichting Binding

WERKGROEP ASS WIJK BIJ DUURSTEDE

De werkgroep ASS Wijk bij Duurstede is een initiatief van ouders van kinderen met ASS (autisme spectrum stoornis). Doel van de werkgroep is door middel van groepsbijeenkomsten ouders herkenning te geven in de zorg voor hun kinderen en op een laagdrempelige manier informatie uit te wisselen. De werkgroep ASS Wijk bij Duurstede is momenteel aan het nadenken over de invulling van de groepsbijeenkomsten, we houden u op de hoogte via (social) media en de mail.

Voor vragen over de werkgroep kunt u ook contact opnemen met de mantelzorg consulent via mantelzorg@stichting-binding.nl of via Stichting Binding 0343-473070.