HomeHulp & OndersteuningMantelzorgondersteuningMantelzorg activiteiten
Zoeken

Mantelzorg activiteiten

Zorgen voor elkaar doen we graag. Bijna iedereen zorgt wel voor iemand. Maar een mantelzorger is iemand die méér dan de gebruikelijke zorg biedt. Er is vaak geen keus: Je kind heeft een beperking, een ouder gaat dementeren, een partner krijgt een chronische ziekte of een vriend wordt ongeneeslijk ziek. Maar hoe gaat het eigenlijk met u? Wij helpen u graag de zorg vol te houden. We hopen u te ontmoeten bij een van onze gratis activiteiten.

We houden u op de hoogte via de volgende kanalen:
• mantelzorgers die bij ons bekend zijn houden wij op de hoogte via de mail
• via berichten in de pers
• via de Facebook pagina van Stichting Binding
• en de website van Stichting Binding

WERKGROEP ASS WIJK BIJ DUURSTEDE

De werkgroep ASS Wijk bij Duurstede is een initiatief van ouders van kinderen met ASS (autisme spectrum stoornis). Doel van de werkgroep is door middel van groepsbijeenkomsten ouders herkenning te geven in de zorg voor hun kinderen en op een laagdrempelige manier informatie uit te wisselen. De werkgroep ASS Wijk bij Duurstede is momenteel aan het nadenken over de invulling van de groepsbijeenkomsten, we houden u op de hoogte via (social) media en de mail.

Voor vragen over de werkgroep kunt u ook contact opnemen met de mantelzorg consulent via mantelzorg@stichting-binding.nl of via Stichting Binding 0343-473070.