HomeGeld, wetten & regelsOndersteuning bij een laag inkomenAanvraag Jeugdfonds sport

Aanvraag Jeugdfonds sport

Hoe werkt de aanvraag? Dit fonds geeft een bijdrage voor de contributie van een sportvereniging en eventueel voor sportkleding voor kinderen. Er geldt een maximale bijdrage van €225,- per jaar. Deze bijdrage is in eerste instantie bedoeld voor het lidmaatschap en wordt direct aan de organisatie betaald. Als er nog geld overblijft dan kan dit…

Hoe werkt de aanvraag?

Als er nog geld overblijft dan kan dit door middel van een waardebon besteed worden bij een winkel. De naam van de winkel en het materiaal wat ermee gekocht kan worden staat op de waardebon. Er worden geen vergoedingen betaald aan intermediairs of ouders.

De bijdrage wordt niet automatisch verlengd. U moet ieder jaar een nieuwe aanvraag doen.

Aanvraag

Wij betalen voor het sporten. En voor sportkleding voor de kinderen.

• van 0 t/m 17 jaar
  • Wonend in de gemeente Wijk bij Duurstede
  • Aanmelding via intermediair
  • Er wordt geen gebruik gemaakt van het Jeugdfonds Cultuur
  • U moet voldoen aan de inkomensgrens van een laag inkomen.
    Wat is laag inkomen?

Aanvraagformulier Jeugdfonds sport