Sociaal raadslieden

Soms lijkt het wel of er steeds meer regels en formulieren bij komen. Ziet u misschien door de bomen het bos niet meer? Is het invullen van een formulier of het begrijpen van een regeling soms lastig? Dan kunnen de Sociaal Raadslieden of de formulierenbrigade van Stichting Binding u weer op weg helpen.

De consulent van Sociaal Raadslieden van Stichting Binding werkt (kosteloos) voor inwoners van de gemeente Wijk bij Duurstede met een financiële of administratieve vraag.

U kunt hier terecht als:

• U een vraag heeft op het gebied van sociale zekerheid, wetten en regelingen
  • U wilt weten wat uw rechten en/of plichten zijn
  • U schulden heeft

Een gesprek met een Sociaal Raadslid of een afspraak bij de formulierenbrigade biedt dan wellicht uitkomst. Zij helpen u om uw weg te vinden in de soms lastige en complexe wet- en regelgeving.

Afspraak maken?
Bel Stichting Binding: 0343-473070
Of mail: raadslieden@stichting-binding.nl

Het inloopspreekuur van het Sociaal Raadslid is op dinsdag tijdens Grip op de Knip van 13:30 tot 15:30 en donderdag van 14:00 tot 15:00.

Download hier de folder Sociaal Raadslieden