Buurtbemiddeling

Geluidsoverlast, rommel op straat of bijvoorbeeld hinderlijk parkeren kan irritaties geven tussen buurtbewoners. Buurtbemiddeling kan helpen!

Buurtbemiddeling is voor alle inwoners van Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek. U kunt Buurtbemiddeling inschakelen bij beginnende huis-tuin-en keukenconflicten, zoals geluidsoverlast, rommel in het trappenhuis of plantsoen, harde muziek, overhangende takken, blaffende honden, vernieling, vreemde gewoonten, stank van huisdieren, parkeeroverlast, pesterijen enzovoort....

Buurtbemiddeling kan voorkomen dat problemen tussen buren hoog oplopen of escaleren. Samen met de vrijwillige bemiddelaars proberen de buren zelf een oplossing te vinden voor het probleem. Door zelf met elkaar in gesprek te gaan verbetert niet alleen de relatie van buur-op-buur, maar ook de sfeer in de straat of buurt.

Meer weten of contact?

U kunt uw vraag voor Buurtbemiddeling melden bij Loket Wijk. De coordinator van Buurtbemiddeling zal dan (telefonisch) contact met u opnemen. Loket Wijk is de hele week telefonische bereikbaar. Openingstijden Loket Wijk: maandag t/m donderdag van 08:30 tot 16:30, vrijdagen 08:30 tot 12:30.

Telefoon: 0343 – 473070
Email: buurtbemiddeling@stichting-binding.nl