HomeAgendaTheatervoorstelling Week van Verbinding – Verbonden Buurt
Zoeken

Theatervoorstelling Week van Verbinding – Verbonden Buurt

Gratis theatervoorstelling, vooraf kaartje reserveren via de site van Calypso.

Woensdag 4 oktober
vanaf 19:30
Calypso Theater,
Wijk bij Duurstede

In de eerste dagen van oktober organiseert Verbonden Buurt een aantal activiteiten in het kader van De Week van Verbinding. Via de website van het Calypso Theater kunnen belangstellenden zich gratis aanmelden voor een voorstelling over Eenzaamheid op 4 oktober.

Verbonden Buurt is een project waarbij op allerlei manieren gewerkt wordt aan het verbinden van mensen. Een van die manieren is het organiseren van bijeenkomsten voor alle inwoners uit de gemeente Wijk bij Duurstede. Vanuit het idee dat elke inwoner met een kleine bijdrage een wereld van verschil voor zijn buren kan maken, proberen we mensen aan elkaar te verbinden. En dit jaar willen we in de Week van Verbinding laten zien hoe lastig hulpvragen stellen kan zijn en bewoners betrekken bij mogelijkheden om je in te zetten. Dat doen we nu via een theatervoorstelling en buurtbijeenkomsten. De bijeenkomsten zijn gratis. Iedereen die belangstelling heeft roepen we op om langs te komen.

Verteltheater – 4 oktober
Voor de theatervoorstelling kwam Verbonden Buurt terecht bij het landelijk bekend Verteltheater die op 4 oktober langskomt met hun productie Schuilplaats voor Eenzaamheid. Verhalenvertelster Pauline Seebregts neemt ons mee langs eenzaamheid voor gewone mensen van alle leeftijden. En na de voorstelling gaan we met wethouder Jan Kuiper en aanwezigen in de zaal verder in gesprek. Niet alleen om te kijken dus, maar zeker ook om mee te praten. En zoals het hoort bij theater gaan we hiervoor naar ons Calypso Theater. Kaartjes zijn via de site van Calypso te reserveren. Naast de voorstelling is de koffie en thee ook gratis.