HomeAgendaOuderbijeenkomst Startpunt Scheiden & Villa Pinedo: “Vanuit jouw hart als ouder en door de ogen van het kind”
Zoeken

Ouderbijeenkomst Startpunt Scheiden & Villa Pinedo: “Vanuit jouw hart als ouder en door de ogen van het kind”

Bijeenkomst voor ouders die (gaan) scheiden

Donderdag 1 juni
vanaf 19:30 tot 21:00
Stichting Binding, Steenstraat 14a,
Wijk bij Duurstede

Startpunt Scheiden en Villa Pinedo organiseren op donderdag 1 juni een ouderbijeenkomst. Deze bijeenkomst is voor ouders die gaan scheiden, gescheiden zijn of in een relatiebreuk zitten. Neem gerust iemand uit je netwerk mee, zodat je steun krijgt van een vertrouwd persoon. Jullie zijn van harte welkom!

Het programma van de ouderbijeenkomst
Tijdens de ouderbijeenkomst deelt een jongere met gescheiden ouders zijn of haar persoonlijke verhaal. Op deze manier krijgen ouders een inkijkje in het hoofd en hart van kinderen tijdens en na een scheiding. Een eye-opener die ervoor kan zorgen dat ouders op een respectvolle manier uit elkaar gaan en met elkaar om kunnen blijven gaan in het belang van hun kind(-eren). Na het delen van persoonlijke verhalen krijgen alle deelnemers op een anonieme manier de kans om vragen te stellen. Medewerkers van Startpunt Scheiden en Villa Pinedo zijn ook aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Praktische informatie:

Datum: donderdagavond 1 juni

Tijd: 19.30– 21.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur)
Locatie: Stichting Binding, Steenstraat 14A Wijk bij Duurstede

Meld je aan via onderstaand formulier.
Lukt het invullen van het webformulier niet? Bel dan naar Stichting Binding, tel. 0343-473070.

Aanvullende informatie:

Wat is Startpunt Scheiden
Het Startpunt Scheiden in de gemeente Wijk bij Duurstede geeft informatie en advies. Valt de scheiding je zwaar? Dan mag je bij ons je hart luchten. Ook helpen we je verder als je dat wilt. Deze ondersteuning is gratis. Het Startpunt Scheiden is een initiatief van de Gemeente Wijk bij Duurstede. Het is onderdeel van Stichting Binding. Stichting Binding werkt hierin samen met verschillende organisaties. (Bekijk het korte filmpje op de website)

Wat is Villa Pinedo
Stichting Villa Pinedo is dé online plek voor kinderen en jongeren met gescheiden ouders. Zij kunnen bij ons laagdrempelig en kosteloos steun, tips en advies krijgen van jongeren (18 tot 27 jaar) die zelf ook een scheiding hebben meegemaakt.

Aanmelding ouderbijeenkomst Startpunt Scheiden/Villa Pinedo: “Vanuit jouw hart als ouder en door de ogen van het kind”

Naam(Vereist)