HomeAgendaBewonersavonden Week van Verbinding – Verbonden Buurt
Zoeken

Bewonersavonden Week van Verbinding – Verbonden Buurt

In de eerste dagen van oktober organiseert Verbonden Buurt een aantal activiteiten in het kader van De Week van Verbinding. Op 11 oktober is de eerste van drie losse Bewonersavonden met als centrale vraag: Hoe kan ik mijn Buren helpen.

Woensdag 11 oktober
vanaf 19:30 tot 21:30
Ewoud & Elisabeth Gasthuis, Gansfortstraat 4, Wijk bij Duurstede,
Wijk bij Duurstede
Dinsdag 7 november
vanaf 19:30 tot 21:30
Revius Wijk, Remus 4, Wijk bij Duurstede,
Wijk bij Duurstede
Donderdag 30 november
vanaf 19:30 tot 21:30
Raadszaal Huis van de Gemeente, Karel de Grotestraat 30, Wijk bij Duurstede,
Wijk bij Duurstede


Verbonden Buurt is een project waarbij op allerlei manieren gewerkt wordt aan het verbinden van mensen. Een van die manieren is het organiseren van bijeenkomsten voor alle inwoners uit de gemeente Wijk bij Duurstede. Vanuit het idee dat elke inwoner met een kleine bijdrage een wereld van verschil voor zijn buren kan maken, proberen we mensen aan elkaar te verbinden. En dit jaar willen we in de Week van Verbinding laten zien hoe lastig hulpvragen stellen kan zijn en bewoners betrekken bij mogelijkheden om je in te zetten. De bijeenkomsten zijn gratis. Iedereen die belangstelling heeft roepen we op om langs te komen.

Bewonersavonden
De Bewonersavonden worden geleid door Petra van der Horst. Tijdens deze bewonersavonden willen we met inwoners in gesprek over wat we met elkaar kunnen doen om mensen in onze straat te ondersteunen. Aan de hand van praktijksituaties wordt duidelijk hoe je iets kan betekenen voor een ander uit jouw buurt. Waarom dit voor beiden belangrijk is en hoe je dit aan kunt pakken. Hoe leg je contact en wat komt er nog meer bij kijken. Om iedereen in staat te stellen om aan te haken, hebben we op verschillende dagen de avond gepland, op verschillende locaties. Het begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

  • woensdag 11 oktober bij het E&E Gasthuis,
  • dinsdag 7 november bij Revius Wijk
  • donderdag 30 november in de Raadszaal van de Gemeente.

Aanmelding is verplicht (i.v.m. reserveren plekken) via verbondenbuurt@stichting-binding.nl

Meer informatie? 0343-473070 of kijk op www.stichting-binding.nl/verbondenbuurt